Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: I have a problem when trying to open the executable of the project  (Read 81 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gintoki

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Email
I get this error every time I try to open the project using the executable or the cmd, but when I run it in CodeBlocks it works just fine. I tried add all the dlls to the system path but it still doesn't work.

eXpl0it3r

  • SFML Team
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8936
    • View Profile
    • development blog
    • Email
Re: I have a problem when trying to open the executable of the project
« Reply #1 on: May 18, 2018, 08:36:21 am »
You need to copy the runtime libraries from your compiler next to your executable. Also you may want to remove the ones that are somewhere located in PATH, as they may cause conflicts (as seen here) when the version doesn't match.
Official FAQ: https://www.sfml-dev.org/faq.php
Nightly Builds: https://www.nightlybuilds.ch/
——————————————————————
Dev Blog: https://dev.my-gate.net/
Thor: http://www.bromeon.ch/libraries/thor/

Gintoki

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Email
Re: I have a problem when trying to open the executable of the project
« Reply #2 on: May 18, 2018, 09:00:08 am »
I already tried both, but the same error message appears.

eXpl0it3r

  • SFML Team
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8936
    • View Profile
    • development blog
    • Email
Re: I have a problem when trying to open the executable of the project
« Reply #3 on: May 18, 2018, 09:10:53 am »
Then you copied the wrong DLLs. Check what MinGW compiler you've setup in Code::Blocks.
Official FAQ: https://www.sfml-dev.org/faq.php
Nightly Builds: https://www.nightlybuilds.ch/
——————————————————————
Dev Blog: https://dev.my-gate.net/
Thor: http://www.bromeon.ch/libraries/thor/