Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Author Topic: Project keeps loading old code?  (Read 443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FrankHamill

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Project keeps loading old code?
« on: September 22, 2022, 03:49:45 pm »
I had written a simple few lines of code that opened the window and showed a .png file. I had closed out and reopened it and then tried to get the program to show a different sprite, but it still showed the old sprite. After around 10 minutes of fiddling with the code, I deleted all of it in hopes of rebuilding it into something new. When I run the program with new code the old 'code' still loads with the sprite.

I receive no errors that I'm aware of, and I'm at a loss for what to do. I was in 'release' mode if that helps and I tried switching to debug to see if that's changed anything, but for debugging it just states "Hello World.", and for release, it just shows the old sprite. What did I do wrong?

eXpl0it3r

  • SFML Team
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10327
    • View Profile
    • development blog
    • Email
Re: Project keeps loading old code?
« Reply #1 on: September 22, 2022, 11:52:38 pm »
Does it compile correctly?

Maybe you selected the option to just run the last successful build up on error and it never compiles your new code successfully.
Official FAQ: https://www.sfml-dev.org/faq.php
Official Discord Server: https://discord.gg/nr4X7Fh
——————————————————————
Dev Blog: https://dev.my-gate.net/

 

anything