Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Author Topic: Is there anyway to specify the bit size for each channel?  (Read 1031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mercurio7891

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 89
    • View Profile
Is there anyway to specify the bit size for each channel?
« on: December 27, 2010, 08:10:00 am »
Hi I was wondering is there anyway to specify the channel size for each RGBA component when creating the window/opengl context?

regards

Laurent

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32504
    • View Profile
    • SFML's website
    • Email
Is there anyway to specify the bit size for each channel?
« Reply #1 on: December 27, 2010, 08:17:30 am »
Nop. Why?
Laurent Gomila - SFML developer

mercurio7891

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 89
    • View Profile
Is there anyway to specify the bit size for each channel?
« Reply #2 on: December 27, 2010, 10:40:04 am »
ahh, I was just wondering if 32bpp would R8G8B8A8? and 24 would mean R8G8B8A0?

Laurent

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 32504
    • View Profile
    • SFML's website
    • Email
Is there anyway to specify the bit size for each channel?
« Reply #3 on: December 27, 2010, 10:45:12 am »
Yes it does.
Laurent Gomila - SFML developer

 

anything